Skip to main content

Tentang Saya

Untuk lebih meroket, Dhil akan sediakan sesuatu yang ISTIMEWA untuk semua pelanggan Dhilstudio bermula Januari 2020 ni

Zaman dah berubah, Rugi Giler bila customer korang search nama kedai/bisnes/produk korang tapi tak jumpa di carian Google. Berjuta² nama tunggu QUEUE semasa carian dibuat sampaikan sekarang udang kering pun orang jual online. Tapi korang masih gigih nak reply mesej dari Customer

gigih reply customer

Sampai bile korang nak taip benda yang sama ulang-ulang kali mungkin kalau ditaip dan dikumpulkan akan jadi satu buku novel dah. Zaman sekarang semua benda orang nak automate, orang dah malas nak buat kerja yang same ulang kali

Yelah, mane tak nye kalau INFORMATION tu boleh letak kat website. 24 jam dan tak akan miss sorang customer walaupun sesaat. Yes!! Sebab website ni pekerja setia korang yang serve customer walaupun waktu staf korang dah tidur malam²

Untuk korang :-

  • Pakej ISTIMEWA ECOMMERCE
  • Website KICTSTART (e-Book)
  • Blog #tipswebsite

Semua ini dan banyak lagi HANYA DI DHILSTUDIO

“Sebab kereta terbang belum tentu lagi, tapi customer korang terbang itu POSSIBLE SANGAT” . So yang mane tak follow lagi Dhilstudio follow sekarang di ig dan di fb page
.
JOM MEROKET

Follow Di Media Sosial


Facebook


Instagram

Post Yang Berkaitan

meroket tahun 2020

Jom Like Follow & Share

Leave a Reply